Les universitats valencianes mouen la llengua

1 Mai 2006 a les 6:02 pm | Arxivat a Actualitat | Deixa un comentari

Des de 1998, l’Àrea de Dinamització del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València organitza l'anomenada Setmana per la Llengua. Enguany, a més, amb la col·laboració del Servei de Normalització de la UPV. Els objectius són ben coneguts per tothom: fomentar l'ús del valencià entre tota la comunitat universitària, donar ressò a la resta de campanyes coordinades per aquest servei i fer veure que el valencià és una eina útil per cantar, escriure, pensar…. Tot això, a més, de bades per a qualsevol universitari i amb un ampli ventall d'ofertes.

Les propostes més atractives comencen el proper dimarts, amb una cercavila pels tres campus de la UV: a les 11h en Blasco Ibáñez, a les 13h en Tarongers i a les 16.30h per Burjassot. A més de representar una festa per les cafeteries de les facultats, es repartirà la informació. Paral·lelament, al Politècnic es representarà Sobre la por i maneres de riure-se'n, a les 10.30h al Saló de Graus, a les 13.30h a la Tarongeria-Pizzeria i a les 16.30h a la Guarderia. Per la vesprada, temps de cinema a l'Albatros, que començarà a les 16h amb la projecció dels premis Inquiet 2005, a més de Síndrome laboral, Sévigné i els Inquiet 2006. A les 19.30h, i dins del marc de la Fira del Llibre de València, es presentaran els nous llibres de Joan Veny i Joaquim Martí.

El dimecres també està farcit d'actes. A més de la continuació de la representació de Sobre la por i maneres de riure-se'n, Albena Teatre estrenarà "13" a les 19.30h a la Facultat de Filologia.

Per al següent dia queda reservat el recital de poesia Els Imparables, al Col·legi Major Lluís Vives a les 19.30h. Per la nit, un dels espectacles més esperats: el tradicional concert que, en aquesta ocasió, reunirà a Skalissai, Gàtaca i La Carrau, amb la presentació de Xavi Castillo i, posteriorment, amb DJs de música en català. Tot això, en la Sala Cormoran.

Per cloure la Setmana per la llengua, el divendres reserva una xerrada sobre el valencià i els reptes amb els nou-vinguts, a les 11.15h a la RTV del Politècnic. Franca Masu ficarà les últimes notes d'aquests actes a València amb un concert a les 22h al Jardí Botànic.

Per completar aquesta informació, visiteu el link del Servei de Política Lingüística de la UV.

Notícia extreta d'Encén l'oïda

Anuncis

Feu un comentari »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.
Entries i comentaris feeds.

%d bloggers like this: